İlan karşılaştırması yapabilmeniz için en az 2 adet ilan seçmeniz gerekmektedir.


Kapat

Sarımsaklı İnci Sitesinde Denize 50 adım Villa

Büyült
21.000.000
Satılık
İlan No20804
Eklenme Tarihi29.09.2023
KategoriVilla
İlan TipiSatılık
Fiyat 21.000.000
Site İçerisinde Evet
Metre Kare (m²) 185
Krediye Uygun Evet
Takas Evet
Kat Sayısı 3
Bulunduğu Kat Villa Tipi
Isıtma Klima
Eşyalı Evet
Kullanım Durumu Mal Sahibi
Oda Sayısı 3+1
Banyo Sayısı 2
Bina Yaşı 21-25 Arası

İlan Açıklaması

BALIKESİR AYVALIK KÜÇÜKKÖY MAH. İda Gayrimenkul SATILIK Villa  

Söz konusu gayrimenkulümüz,

Dünya da Aden Kumsalından sonraki 2. en büyük plaj olan Sarımsaklı plajına elli adım uzaklıkta yer almaktadır. Sarımsaklı da İnci sitesinde yer alan villamızın toplamda 4 odası ve 1 kocaman salonu var. Ayrıca 1 çatı katı ve katlarında 1 tuvalet, 2 banyo tuvalet yani toplamda 3 tuvalet bulunmaktadır. 

Bu sitedeki evler birbirlerine yakın konumlandırıldığından komşuluk ilişkilerinin hala çok taze ve keyifli yaşandığı bir yer İnci Sitesi.

Kapalı alanda 275 m² net ısıtılabilir, süpürülebilir alanımız mevcut. Villanın önündeki yemyeşil bahçe alanı tamamen gayrimenkule ait.

Detaylı alan sunumuna geçmeden önce belirtmek isterim ki; alıcısının istemesi durumunda gayrimenkulü eşyaları ile beraber teslim edebiliyoruz.

Bahçeyi geçtikten sonra eve geniş bir veranda dan içeri giriyoruz. Veranda nın ferah ve geniş kullanım alanının içerisinde barbekü de var.

Geniş bir veranda dan sonra; içerisinde şöminesi olan geniş bir salona geçiyoruz. Salonda ve diğer tüm odalarda Beko marka klimaların olduğunun altını çizmek isterim.

Salonu geçtikten sonra solda, duşa kabinli bir banyo var ve bu banyonun yanında merdiven altında kiler olarak kullanılabilecek bir merdiven altı da mevcut.

Salonu geçince sağda ise sürgülü kapısı olan bir mutfak bulunuyor. Mutfak da ada tezgah, ankastre ocak, fırın ve bulaşık makinası hazır bir şekilde yeni kullanıcılarını bekliyor.

Mutfağın karşısında üst kata çıkan merdivenler; sağında ise sitenin ortak dış kapı girişi var. Girişte araç park alanı ve dış alan duş alanı da villanın incelikli detayları arasında yer almaktadır.

Ortak girişteki kapının sağında su deposu, termosifon gibi sistemlerin içinde bulunduğu enerji odası da; villanın kullanıcı kolaylığı sağlayan detayları arasında.

Ön giriş kapısından içeri girince sağda kalan merdivenlerden yukarı çıkarken bir galeri boşluğu var ki; bu eve son derece ferahlık katan bir mimari detay.

Merdivenler bitince sol tarafta en küçük odadan başlayarak sunum yazıma devam ediyorum.

Küçük oda ya da çocuk odası olarak isimlendirebileceğimiz ve bahçe manzaralı bir balkonu olan oda ayrıca daha önce de belirtiğimiz gibi klimalıdır.

Aynı katta sol da ortak tuvalet banyo; bu banyonun yanında ise havuz ve bahçe manzaralı ikinci klimalı odamız karşımıza çıkıyor.

Odadan çıkıp koridoru geçtikten sonra solda villanın en geniş odasına gelmiş oluyoruz. Odanın içerisinde yine klima ve balkon bulunuyor lakin bu odanın giyinme dolapları da mevcut. Balkon manzarası ise bahçe ve havuz. Bu odanın tam karşısında ise ikinci ve villanın en geniş ortak banyosu bulunuyor.

Oda ve banyonun arasında ise en üst kata çıkabilmek için kedi merdiveni dediğimiz merdivenler karşımıza çıkıyor. Bu merdivenler boş bir çatı katı alanına çıkıyor. Burası birbirinden farklı konu ile alakalı kurgulanabilecek son derece geniş bir kullanım alanına sahip.

Gayrimenkulün yeni sahiplerine şimdiden hayırlı olsun diyerek sunumumu bitiyorum.

Daha detaylı bilgilendirme için bizleri arayın lütfen

Gayrimenkulün satış ve pazarlamasında Coldwell Banker İda Ayvalık ofisi Broker Owner ı Seran KÖŞKEROĞLU münhasıran tek yetkilidir.

Özellikler

İç Özellikler
Balkon
Beyaz Eşya
Boyalı
Bulaşık Makinesi
Buzdolabı
Duşakabin
Fırın
Klima
Mobilya
Mutfak (Ankastre)
Dış Özellikler
Su Deposu
Yüzme Havuzu (Açık)
Manzara
Doğa
Konut Tipi
Bahçeli
Cephe
Batı
Doğu
Güney
Kuzey
Benzer İlanlar
+90 506 621 1221

emlakilanlari.org, Tüm Hakları Saklıdır.

Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir
Google LogoÇeviri tarafından desteklenmektedir